Verkoop je auto binnen 24 uur

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod

Auto direct verkopen

Je auto direct verkopen via het internet wordt met de dag populairder. Het biedt namelijk vele voordelen, waaronder de veiligheid en betrouwbaarheid. Wij verzekeren je een goed bod dat we je vrijblijvend aanbieden. We werken samen met een groot netwerk van erkende auto inkopers en dat zorgt ervoor dat onze werkwijze 100% transparant is. Verschillende klanten hebben we al mogen helpen met een tevreden bod. Ben jij de volgende die je auto gratis laat verkopen via onze website? We vertellen je graag meer over onze exacte werkwijze.

De stappen op een rijtje

Je auto direct verkopen gebeurt door de volgende stappen te doorlopen:

  • Vul het kenteken van je auto in
  • Geef aan hoe wij contact met je op kunnen nemen
  • Beantwoord een aantal vragen over de staat en uitrusting van je auto
  • Ontvang binnen 24 uur het hoogste bod
  • Bevestig de koop en maak een afspraak voor de afwikkeling

Direct je auto verkopen meld direct aan»

Voer jouw kenteken in of kies handmatig merk en model.

5000 dealers kunnen een bod doen op jouw auto.

Ontvang het hoogste bod. Gratis en vrijblijvend

Je auto direct online verkopen

Wil je jouw auto direct verkopen? Meld je auto dan nu aan en voer je kenteken in. Een groot voordeel is dat je je auto altijd verkoopt aan een vertrouwde autodealer of een gerenommeerd autobedrijf. Zo weet je zeker dat het een veilige en betrouwbare manier is om je auto te verkopen. Een bijkomend voordeel is dat je binnen 24 uur al van je auto af kan zijn.

Auto verkopen

Vul het kenteken van je auto in of voer handmatig het merk en model in. Wil je extra informatie over de auto doorgeven? Dan kun je dat bij deze stap invullen. Je aanmelding komt bij ons binnen, waarna wij deze controleren en in onze online autoveiling plaatsen. De RDW erkende autodealers gaan voor je aan de slag en binnen 24 uur nemen we contact met je op. We laten je dan weten voor welk bedrag we je auto kunnen verkopen. Ga je akkoord met het bod? Dan is de laatste stap het maken van een afspraak voor de afwikkeling. Tijdens deze overdracht ontvang je het bedrag en een geldige RDW vrijwaring.

Menu