Auto inkoop

Je bent op zoek naar een auto inkoop bedrijf. Waarom? Je hebt ongetwijfeld naar tal van mogelijkheden gekeken om jouw auto te verkopen. Echter is het niet gelukt om jouw auto te verkopen. Je was het gezeur aan de deur meer dan zat. De mensen die hun afspraken niet nakomen en de welbekende testpiloten die jou in jouw schaarse vrije tijd komen vervelen. Wij van AutoInkoopSpecialist.nl kunnen ons goed voorstellen dat je op zoek bent naar een andere oplossing om jouw auto te verkopen. AutoInkoopSpecialist.nl bied jou de mogelijkheid om zorgeloos en eenvoudig jouw auto te verkopen. Met meer dan 5000 gerenommeerde merkdealers en erkende autobedrijven kunnen wij zeggen dat wij de grootste zijn op het gebied van auto inkoop.

Auto inkoop – onze handelswijze

Je bent op zoek naar een auto inkoper. Waar moet je op letten en wat is onze handelswijze? Wij gaan ervoor zorgen dat jouw auto inkoop een zorgeloze ervaring wordt. Wij werken met een eenvoudig drie stappenplan, wat ervoor kan zorgen dat jouw auto binnen 24 uur daadwerkelijk verkocht is.

  1. Meld jouw auto eenvoudig aan door jouw kenteken in te vullen
  2. Wij melden jouw auto aan bij meer dan 5000 gerenommeerde merkdealers en erkende autobedrijven die een bieding doen
  3. Wanneer je ervoor kiest om akkoord te gaan met het hoogste bod, kan de levering van jouw auto plaatsvinden

Afhandeling

Je hebt ervoor gekozen om akkoord te gaan met het hoogste bod. Binnen 14 dagen zal de levering plaatsvinden. Omdat wij uitsluitend werken met RDW-erkende bedrijven zal jouw auto direct gevrijwaard worden. Naar wens mag de betaling contant of per bank (middels spoedoverboeking) plaatsvinden. Automatisch zal de wegenbelasting voor jou stopgezet worden. Bij eventuele levering bij het bedrijf zal je door onze vaste taxi-service naar het dichtstbijzijnde treinstation gebracht worden. Op deze manier ben je bij AutoInkoopSpecialist.nl voorzien van een veilige en snelle afhandeling!

Menu