Autowaarde bepalen

Wat is nou bepalend voor jouw autowaarde? Met die vraag kunnen we vele kanten op. Het hangt er maar net van af voor wie die vraag bepalend is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vraag en aanbod. Een verzekeringsmaatschappij, een taxateur of bijvoorbeeld een autobedrijf. Deze verschillende partijen hebben ieder hun eigen belang en bepaling van de autowaarde. In jouw geval is het puur en alleen van belang dat jij jouw auto gaat verkopen voor de juiste en uiteindelijk de hoogste prijs. Je hoopt dus dat jouw autowaarde zo hoog mogelijk is. Daarom ben je bij AutoInkoopSpecialist.nl op het juiste adres om jouw auto te verkopen. Dit is omdat meer dan 5000 merkdealers en erkende autobedrijven bieden op jouw auto. Hierdoor ben je verzekerd van gegarandeerd het hoogste bod. Zo kun je geheel vrijblijvend en gratis jouw autowaarde laten bepalen, ook bij verkoop! Jouw autowaarde cq verkoopwaarde kun je nu laten bepalen via ons eenvoudige drie stappenplan.

  1. Je vult jouw kenteken in
  2. Wij bieden jouw auto aan bij meer dan 5000 erkende autobedrijven en merkdealers via een online autoveiling, die jouw autowaarde bepalen
  3. Je krijgt geheel gratis en vrijblijvend gegarandeerd het hoogste bod waar jij mee akkoord kan gaan

AutoInkoopSpecialist.nl laat op deze manier tientallen auto’s per dag taxeren en de autowaarde bepalen. Als de autowaarde is bepaald door AutoInkoopSpecialist.nl, kun je er vrijblijvend voor kiezen om hem te verkopen aan 1 van onze erkende autobedrijven en merkdealers. Hierdoor ben je altijd verzekerd van het hoogste bod en een snelle, veilige en zorgeloze afhandeling.

Afhandeling

Wanneer je er voor gekozen hebt om akkoord te gaan met het hoogste bod, kan de levering plaatsvinden. Omdat al onze aangesloten dealers RDW-erkend zijn, wordt jouw auto direct gevrijwaard en word je voorzien van een betaling. Dit mag naar jouw wens contact of per bank (middels een spoedoverboeking).

Menu