Bedrijfsauto of bedrijfswagen verkopen?

Een bedrijfsauto verkopen kan soms veel werk zijn. Niet iedere particuliere koper zit te wachten op een auto met belettering of een wagen in een ietwat afwijkende kleur. Een bedrijfswagen verkopen via diverse websites waar u kunt adverteren kan dan ook erg lang duren en u bovendien geld kosten. Het plaatsen van advertenties om uw bedrijfsauto te verkopen is namelijk niet gratis. Een goede oplossing als u bijvoorbeeld snel een bestelbus wilt verkopen is uw bedrijfswagen aanmelden op Autoinkoopspecialist.nl. U zult zien dat u via deze website erg snel uw auto van de hand kunt doen en omdat alle merken en modellen van harte welkom zijn is ook een bedrijfswagen verkopen hier een fluitje van een cent. Hoe dit precies in zijn werk gaat kunt u hieronder lezen.

 

Snel een bedrijfsauto verkopen

Of het nou gaat om een bestelbus verkopen of om een andersoortige bedrijfsauto verkopen, in alle gevallen kunt u uw voertuig aanmelden op de website Autoinkoopspecialist.nl. Dit kan heel eenvoudig door uw kenteken in te vullen op de homepage. Daarna vragen wij u nog om enkele andere gegevens zodat wij snel contact met u op kunnen nemen. Een bedrijfswagen verkopen via onze site gaat vervolgens in het kort zo:

  • Wij zorgen er voor dat meer dan 5000 erkende autodealers uw auto aangeboden krijgen
  • Deze dealers kunnen een bod uitbrengen op uw voertuig
  • Wij geven u het hoogste bod door, binnen 24 uur
  • Als u hiermee akkoord gaat kunt u een afspraak maken om uw auto af te leveren bij de dealer

Zoals u kunt lezen is een bestelbus verkopen of een andere bedrijfsauto verkopen via Autoinkoopspecialist.nl erg eenvoudig en snel en is het bod bovendien vrijblijvend. U heeft er daarnaast zelf slechts enkele minuten werk van.

 

Veel voordelen voor u als verkoper

Naast dat een bedrijfsauto verkopen via Autoinkoopspecialist.nl u erg weinig tijd kost, zijn er nog vele andere voordelen te behalen. Het is namelijk altijd veilig en betrouwbaar omdat alleen RDW-erkende autodealers in ons bestand staan. U doet dus altijd zaken met een gecertificeerd bedrijf. Ook het papierwerk dat u normaal heeft bij een bestelbus verkopen regelen wij voor u. Zoals u kunt lezen heeft het veel voordelen om uw bedrijfswagen te verkopen via onze site. Aanmelden kan elke dag van de week en u krijgt binnen 24 uur een goed bod terug!

Deel dit bericht

[ssbl]

Volg ons op social media

Copyright © 2020 - Auto Inkoop Specialist®
Alle rechten voorbehouden - The Netherlands