Bedrijfswagen verkopen

Bij Autoinkoopspecialist.nl zijn niet alleen particulieren welkom om een auto te verkopen. Het is tevens mogelijk voor bedrijven om via de site een bedrijfswagen te verkopen. Het proces gaat in alle gevallen hetzelfde. Door de volgende eenvoudige stappen te doorlopen kunnen wij u helpen bij het verkopen van uw auto:

  1. Het aanmelden van uw auto kan via de website.
  2. Wij gaan op zoek naar een geschikte koper door uw auto bij meer dan 5000 RDW-erkende bedrijven aan te bieden.
  3. Als u het bod wilt accepteren kunt u een afspraak maken om de auto af te leveren of te laten ophalen.

Of het nou om de verkoop van een ‘normale’ auto gaat of om een bedrijfswagen verkopen, alle merken en modellen zijn van harte welkom. Een ander groot voordeel van Autoinkoopspecialist.nl is dat het een erg snelle methode is om via deze site een auto te verkopen. Het hoogste bod krijgt u namelijk al binnen 24 uur van ons. Hierdoor zijn andere methoden om een auto van de hand te doen veel langzamer. Via Autoscout of via Marktplaats een auto verkopen is ook een optie, maar daar kan het soms lang duren voordat er een goed en betrouwbaar bod komt.

Alle soorten bedrijfswagen verkopen

Naast bijvoorbeeld een bestelbusje of een andersoortige bedrijfsvoertuig is het ook mogelijk om een (ex-) lease auto te verkopen via onze site. Indien u het contract met de leasemaatschappij heeft afgekocht of heeft uitgediend kunt u de lease auto aanmelden en snel een goed bod ontvangen. Een vrijblijvend bod ontvangen kan zoals gezegd binnen 24 uur, dus als u zich vandaag gaat aanmelden dan heeft u morgen al een goed bod binnen. Kom snel in actie om niet langer met de auto in uw maag te zitten maar er snel een goed bedrag voor te krijgen. Lees ook de reviews met de ervaringen van andere gebruikers.

Menu