BMW 5 serie verkopen - Autoinkoopspecialist
Je BMW 5 serie verkopen was nog nooit zo gemakkelijk
Meld je BMW gratis aan, ontvang een bod en verkoop je auto binnen 1 dag
Vrijblijvend aanmelden
1

Voer jouw kenteken in of kies handmatig merk en model.

Wij vinden de hoogste prijs
2

5000 dealers kunnen een bod doen op jouw auto.

Zorgeloos verkocht
3

Ontvang het hoogste bod. Gratis en Vrijblijvend.

BMW 5 serie

Het is het luxe broertje van de BMW 3 serie en eigenlijk het toppunt van een BMW rijden: de BMW 5 serie. Het is de ultieme luxe sedan voor velen, want deze BMW is standaard rijk uitgerust en voorzien van sterke motoren. De auto heeft een rijke historie: de huidige generatie is al voor gegaan door 5 andere. Dat maakt de BMW 5 serie de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een auto die voorzien is van een goede wegligging en veel comfort. Naast de sedan is de BMW 5 serie ook beschikbaar in een station uitvoering een M5 uitvoering. De M5 is de sportieve 5 serie, die voorzien is van extra sterke motoren en een sportievere wegligging. Welke BMW 5 serie je ook hebt, je zult altijd kunnen genieten van het beste wat BMW te bieden heeft in een sedan of station. En met de verschillende extra’s kun je de 5 serie ook nog zo aanpassen dat hij precies is zoals je hem wilt hebben.

Nog steeds aantrekkelijk: de BMW 5 serie

Het is zo’n populaire auto dat ook een oudere BMW 5 serie nog erg veel waard is. Want de auto is zeer betrouwbaar en is altijd voorzien van het laatste op technologisch gebied. Dat betekent dat een 5 series van een generatie nog uitstekend mee kan met de meeste auto’s. En dus kun je voor een BMW 5 serie een goede prijs verwachten. Maar het kan moeilijk lijken om deze prijs te krijgen: je moet zelf advertenties plaatsen en reageren op iedere mogelijk koper. Met BMWinkoopspecialist.nl is dit verleden tijd: met alleen een kenteken doen wij vervolgens alles. We bieden de auto aan bij meer dan 5000 dealers en andere bedrijven, die de beste prijs geven. Binnen 24 uur krijg je dan van ons het hoogste bod te horen. Vervolgens kan je uiteraard zelf bepalen of je deze wilt accepteren.

BMWinkoopspecialist.nl: een snelle verkoop

Nadat je het hoogste bod hebt geaccepteerd hoef je alleen nog maar de locatie te rijden en daar de wagen af te leveren. Ter plekke kost het je niet meer dan een half uur, waarna je weer naar het station wordt gebracht door onze taxiservice. Je hoeft je geen zorgen te maken over de RDW-vrijwaring: daar zorgen wij voor. Met BMWinkoopspecialist.nl krijg je dus snel en zorgeloos een mooi bedrag voor je auto. Ook als je een auto hebt die uit het buitenland komt, of die geen APK keuring meer heeft. Heb je dus een BMW 5 serie en wil je die verkopen? Dan krijg je bij BMWinkoopspecialist.nl altijd het beste bod!
BMW 5-serie verkocht
Copyright © 2020 - Auto Inkoop Specialist®
Alle rechten voorbehouden - The Netherlands