Citroën AX verkopen - Autoinkoopspecialist
Je Citroën AX verkopen was nog nooit zo gemakkelijk
Meld je Citroën gratis aan, ontvang een bod en verkoop je auto binnen 1 dag
Vrijblijvend aanmelden
1

Voer jouw kenteken in of kies handmatig merk en model.

Wij vinden de hoogste prijs
2

5000 dealers kunnen een bod doen op jouw auto.

Zorgeloos verkocht
3

Ontvang het hoogste bod. Gratis en Vrijblijvend.

Citroën AX

Met de Citroën AX voor de deur kun jij vertrouwen op een kleine, maar betrouwbare personenwagen van Citroën. Dit model werd van 1986 tot 1998 geproduceerd en was de opvolger van de Citroën Visa. Het werd geïntroduceerd als driedeurs auto, maar hier kwam later de vijfdeurs optie bij. De latere Citroën Saxo vertoont veel technische overeenkomsten met de Citroën AX. Door de uitstekende aerodynamica is dit model erg zuinig. Dit was in de tijd van de productie erg uitzonderlijk voor deze kleine personenauto. Maar de wagen had meer economische voordelen, door het lichte gewicht verbruikte het veel minder benzine dan veel vergelijkbare wagens. Zoals bijna alle modellen van Citroën kreeg ook de Citroën AX een facelift. Gebaseerd op zijn grote broer de Citroën ZX kreeg de AX in 1991 een grote facelift waarbij er dus veel dingen veranderd werden. Zo kreeg het dashboard een make-over en werden bijvoorbeeld de stoelen vernieuwd. De auto werd in 1998 van de markt gehaald en werd toen opgevolgd door de Citroën Saxo.

Verkoop jouw Citroën AX

Ben jij wel een beetje uitgekeken op jouw Citroën Saxo? Dan kun je deze verkopen via de Autoinkoopspecialist.nl. Door het gemak waarmee je op deze website je auto kunt verkopen, zijn er steeds meer mensen die daarvoor kiezen. Wij kunnen je uiteraard vertellen over de voordelen die het verkopen van jouw Citroën AX via onze website heeft, maar we raden je ook zeker aan om een kijkje te nemen bij de reviews. Tenslotte hebben deze klanten praktijkervaring met onze website en ze vertellen je graag hoe zij onze service ervaren hebben. Wij zullen je er hier iets in het kort over vertellen. Toen wij jaren geleden begonnen als de Autoinkoopspecialist.nl zochten we naar een manier om het voor particulieren zo makkelijk mogelijk te maken om hun auto te verkopen. Daarbij maakt het niet uit wat voor auto het is. Of je nu een klassieker, een schadeauto of een Citroën AX voor de deur hebt staan, wij helpen je bij het verkopen ervan.

Met gemak je Citroën AX verkopen

We vonden die makkelijke manier van verkopen en bieden jou die vandaag de dag nog aan. Zo kun jij in drie simpele stappen jouw Citroën AX al verkocht hebben. En in feite hoef je daar maar een ding voor te doen: het aanmelden van jouw auto bij de Autoinkoopspecialist.nl. En zelfs dat hebben we enorm makkelijk voor je gemaakt. Het enige wat je hoeft te doen is het invullen van jouw kenteken en gegevens. Wij gaan vervolgens voor je aan de slag om het hoogste bod voor jouw Citroën AX te vinden. Binnen een dag sturen we je een e-mail met daarin dit bedrag en is het aan jou de keuze om hier meer akkoord te gaan of niet. Natuurlijk is deze service gratis en geheel vrijblijvend. Wanneer je dus gehoopt had om een hoger bedrag voor je auto te ontvangen, dan kun je dus op zoek gaan naar een andere optie.
Citroen AX verkopen
Copyright © 2020 - Auto Inkoop Specialist®
Alle rechten voorbehouden - The Netherlands