Citroën Xsara Picasso verkopen - Autoinkoopspecialist
Je Citroën Xsara Picasso verkopen was nog nooit zo gemakkelijk
Meld je Citroën gratis aan, ontvang een bod en verkoop je auto binnen 1 dag
Vrijblijvend aanmelden
1

Voer jouw kenteken in of kies handmatig merk en model.

Wij vinden de hoogste prijs
2

5000 dealers kunnen een bod doen op jouw auto.

Zorgeloos verkocht
3

Ontvang het hoogste bod. Gratis en Vrijblijvend.

Citroën Xsara Picasso

Dat een auto in verschillende landen geproduceerd wordt, dat wist je misschien al wel. Maar wist je ook dat het regelmatig gebeurt dat een bepaalde wagen in bijvoorbeeld Europa uit de productie wordt gehaald, maar in andere landen wel nog gemaakt wordt? Dat is bijvoorbeeld het geval met de Citroën Xsara Picasso. Deze auto werd van 2000 tot 2011 in Europa geproduceerd, maar werd daarna vervangen door de Citroën C4 Picasso. De Citroën Xsara Picasso wordt echter tot op heden nog steeds in China geproduceerd. De Citroën Xsara Picasso is een midi-MPV, wat betekent dat het een multi purpose vehicle is in de middenklasse. Perfect voor uiteenlopende situaties en dat is ook waarom deze auto zo populair was. Citroën brak al door in de markt van de middenklasse met hun populaire Citroën Xsara, daarom besloten zij in 2000 met een nieuwe auto te komen, een midi-MPV dit keer. En weer met succes. Het is een monovolume auto, alles is in een lijn getekent. Het uiterlijk van de auto is zeer strak en dat spreekt veel mensen aan. Het in en uitstappen van de auto is zeer eenvoudig door de hoge daklijn. Ook het interieur van de auto is aantrekkelijk voor veel mensen. Het is erg variabel ingedeeld. Zo zijn de achterste 3 stoelen omklapbaar en je kunt ze zelfs helemaal uit de auto nemen. Het is de perfecte gezinsauto hierdoor.

Een snelle verkoop van je Citroën Xsara Picasso

Nadat de Citroën Xsara Picasso in 2004 nog een lichte facelift kreeg, ging het daarna al relatief snel uit de productie toen de opvolger werd geïntroduceerd. De grootste concurrent van dit model was de Renault Mégane Scénic en ook zij kwamen al snel met een opvolger voor deze wagen en dus kon Citroën natuurlijk niet achterblijven. In de wereld van de automarkt zijn er continue veranderingen waar rekening mee gehouden moeten worden en dat is iets waar Citroën zeer goed op inspeelt. Of je nu een ouder model voor de deur hebt staan of kiest voor een van de nieuwste, je hebt altijd een wagen waar je op kunt vertrouwen. Daarom zijn deze auto’s nog steeds erg in trek bij autodealers. Als jij jouw Citroën Xsara Picasso wil verkopen, dan moet dat geen enkel probleem zijn. Dit kun je doen via deze website. Bij ons bedrijf zijn meer dan 5000 erkende autodealers aangesloten waarvan er zeker een goed aantal tussen zitten die interesse hebben in jouw Citroën Xsara Picasso.

Morgen al verkocht

Je wilt je auto snel verkopen en voor een goede prijs. Meld de Citroën Xsara Picasso daarom vandaag nog aan op deze website en morgen heb jij het hoogste bod per e-mail ontvangen. Dan is het nog een kwestie van het bod accepteren, een afspraak maken met de desbetreffende dealer en de verkoop afronden. Je krijgt het geld contant of per directe overboeking, afhankelijk van de keuze die je hebt gemaakt tijdens het aanmelden van de auto. En dat is het! Jij kunt dus morgen nog jouw Citroën Xsara Picasso verkocht hebben.
Copyright © 2020 - Auto Inkoop Specialist®
Alle rechten voorbehouden - The Netherlands