Fiat Marea verkopen - Autoinkoopspecialist
Je Fiat Marea verkopen was nog nooit zo gemakkelijk
Meld je Fiat gratis aan, ontvang een bod en verkoop je auto binnen 1 dag
Vrijblijvend aanmelden
1

Voer jouw kenteken in of kies handmatig merk en model.

Wij vinden de hoogste prijs
2

5000 dealers kunnen een bod doen op jouw auto.

Zorgeloos verkocht
3

Ontvang het hoogste bod. Gratis en Vrijblijvend.

Fiat Marea

De opvolger van de Fiat Tempra werd in 1996 op de markt gebracht onder de naam Fiat Marea. De technische basis van de auto zul je herkennen als die van de Fiat Bravo en de auto concurreert, net als de Fiat Tempra, met modellen uit het C-segment evenals die uit het segment daarboven. In het D-segment had Fiat op dat moment namelijk geen modellen in de aanbieding. Opvallend aan de Fiat Tempra zijn de vreemdgevormde achterlichten. Ook dit zul je herkennen van de Fiat Bravo. De achterbumper kan separaat neergeklapt worden. Dit is ideaal om de tildrempel te verlagen en kan dus ook handig zijn als u vaak huisdieren vervoert in de auto. Zij hebben er soms moeite mee om zelf in de auto te springen wanneer deze te hoog is en dus is dit een fijne oplossing. Daarnaast kan de achterbumper op deze wijze ook dienst doen als bankje. Maak jij lange tochten met de Fiat Marea? Dan kun je tijdens de pauzes die je houdt toch lekker even buiten de auto zitten. Deze separaat uitklapbare achterbumper is tot op heden nog steeds een typisch kenmerk van een Fiat auto. Ook al verwerken ze dit detail niet in alle modellen die ze op de markt brengen.

De Fiat Marea aan de binnenkant

Ook de binnenkant van deze auto heeft veel overeenkomsten met de Fiat Bravo. Heb jij dus jarenlang genoten van dit laatste model en wil je graag eens een andere Fiat auto proberen, maar eentje die wel veel herkenning geeft? Dan is de Fiat Marea jouw keuze. Ook dit model heeft van Fiat een aantal faceliften gehad en er zijn dus meerdere versies van op de markt. Ook in het buitenland, met name Brazilië, is de Fiat Marea zeer populair. Heb jij dit Fiat model voor de deur staan, maar denk je erover om deze te verkopen? Doe dit dan via Autoinkoopspecialist.nl. In drie snelle stappen heb jij de auto verkocht. Heb jij het kenteken van jouw Fiat Marea bij de hand? Dan kun je direct aan de slag. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je natuurlijk de specificaties van jouw auto ook los invullen. Het is maar net waar jouw voorkeur ligt!

Een snelle verkoop

Niemand die zijn auto wilt verkopen hoopt dat dit lang gaat duren. Je wilt dit zo snel mogelijk achter de rug hebben. Bij de Autoinkoopspecialist.nl zorgen we daarvoor! Binnen enkele minuten kun jij je auto al aangemeld hebben. Je krijgt binnen 24 uur een e-mail met daarin het hoogste bod. Dit is geheel vrijblijvend. Als jij het bod te laag vindt, dan staat het je vrij om deze te weigeren. De ervaring is echter dat de biedingen die gedaan worden zeer goed zijn en veel mensen zijn erg blij met de verkoop via deze website zoals je in de reviews kunt lezen. Onderneem dus vandaag nog actie! Dan kun je morgen je Fiat Marea verkocht hebben.
Copyright © 2020 - Auto Inkoop Specialist®
Alle rechten voorbehouden - The Netherlands