Fiat Scudo verkopen - Autoinkoopspecialist
Je Fiat Scudo verkopen was nog nooit zo gemakkelijk
Meld je Fiat gratis aan, ontvang een bod en verkoop je auto binnen 1 dag
Vrijblijvend aanmelden
1

Voer jouw kenteken in of kies handmatig merk en model.

Wij vinden de hoogste prijs
2

5000 dealers kunnen een bod doen op jouw auto.

Zorgeloos verkocht
3

Ontvang het hoogste bod. Gratis en Vrijblijvend.

Fiat Scudo

De Fiat Scudo is een middelgrote bestelwagen. Als je bekend bent met de Fiat Doblo en de Fiat Ducato, de Fiat Scudo is precies de middelmaat van deze twee bestelwagens. Dit model werd samen met de Citroën Jumpy en de Peugeot Expert geproduceerd en op de markt gebracht. De samenwerking tussen deze autofabrikanten is zeer nauw en zij introduceren met hoge regelmaat nieuwe wagens die zeer gelijk zijn aan elkaar, maar wel de specifieke eigenschappen van de autofabrikant dragen waardoor ze uiteindelijk zijn gemaakt. Zo heeft de Fiat Scudo dus bepaalde factoren die gelijk zijn aan die van de Citroën Jumpy en de Peugeot Expert, maar het is onmiskenbaar een auto die door Fiat is geproduceerd. Je ziet er een herkenbare Fiat vorm in terug en natuurlijk prijkt het Fiat logo er met trots op. De eerste generatie van de Fiat Scudo, die van 1995 tot 2007 werd geproduceerd, heeft een laadvermogen van 900 kg. Dit is inclusief de bestuurder. De tweede generatie, die in 2007 werd geïntroduceerd kwam met nieuwe JTD motoren op de markt en is een slag groter. Hierdoor kunnen er tot 9 mensen in vervoerd worden en is het laadvermogen tussen de 1000 kg en 1200 kg.

Een populaire bestelwagen of taxi

Zeker de tweede generatie van de Fiat Scudo is erg populair bij onder andere taxibedrijven, omdat er zoveel personen tegelijk in vervoerd kunnen worden. Maar ook is het de ideale wagen om spullen in te vervoeren door de grote laadruimte. Wil jij jouw Fiat Scudo verkopen? Doe dit dan bij de Autoinkoopspecialist.nl. Het is de makkelijkste optie om van deze bestelwagen af te komen voor een goede prijs. Voor het verkopen van een auto, of dit nu een personenauto is of een bestelwagen, heb je uiteenlopende opties die allemaal zo hun voor- en nadelen hebben. De keuze die je hierin maakt, is onder andere afhankelijk van hoeveel tijd en moeite je er in wilt steken en of je het risico wilt lopen om een goede prijs voor jouw Fiat Scudo af te wijzen om te kijken of er door iemand anders nog meer geboden wordt.

Maak het jezelf makkelijk

Onze tip is om het verkopen van je auto niet te moeilijk te maken. Als je op een gemakkelijke en snelle manier van de Fiat Scudo af wilt, kies er dan voor om deze te verkopen via de Autoinkoopspecialist.nl. Je meldt de auto online aan, krijgt binnen 24 uur een e-mail met vrijblijvend het hoogste bod. Zoals je in de reviews op de website kunt lezen zijn er al veel mensen je hierin voorgegaan die erg tevreden waren over het bedrag wat zij voor hun auto kregen. Kom er dus achter wat jouw Fiat Scudo jou kan opleveren en dat op zeer korte termijn. Je kan het morgen al weten!
Copyright © 2020 - Auto Inkoop Specialist®
Alle rechten voorbehouden - The Netherlands