Fiat Tempra verkopen - Autoinkoopspecialist
Je Fiat Tempra verkopen was nog nooit zo gemakkelijk
Meld je Fiat gratis aan, ontvang een bod en verkoop je auto binnen 1 dag
Vrijblijvend aanmelden
1

Voer jouw kenteken in of kies handmatig merk en model.

Wij vinden de hoogste prijs
2

5000 dealers kunnen een bod doen op jouw auto.

Zorgeloos verkocht
3

Ontvang het hoogste bod. Gratis en Vrijblijvend.

Fiat Tempra

Ben jij bekend met de Fiat Regata? Dan ken je ook vast de opvolger Fiat Tempra. Deze auto uit de compacte middenklasse werd in 1990 op de markt gebracht in Europa en was leverbaar als zowel een sedan als een stationwagon. Het model werd dan ook op de markt gezet als de sedan / stationwagon versie van de Fiat Tipo. De techniek van de Fiat Tempra heeft dan ook veel gelijkenissen met dit model. Wist je dat veel andere autofabrikanten ook de technische basis van de Fiat Tempra over hebben genomen? Je zult het herkennen in veel Alfa Romeo’s, Lancia’s en ook Volkswagen heeft onderdelen van de techniek van de Fiat Tipo overgenomen. Dit was dus een heel goed uitgangspunt voor de Fiat Tempra. Het verdere ontwerp van deze auto kenmerkt zich door de hoekige vormen. Fiat besteedde bij deze wagen ook veel aandacht aan de aerodynamica. Het zal je bijvoorbeeld opvallen dat de ruitenwissers en –sproeiers zijn weggewerkt. De binnenkant van de Fiat Tempra is ook strak vormgegeven. De duurdere versies van de auto hebben een digitaal dashboard. De goedkopere versie werken met een analoog dashboard. Na de facelift in 1993 kwam de Fiat Tempra ook met de keuze voor ABS en airbags.

Kwaliteit en schoonheid van de Fiat Tempra

Fiat combineert in zijn auto’s altijd twee krachtige dingen: een hoge kwaliteit en een mooie vormgeving. Als je een auto aanschaft, is natuurlijk zowel de binnen- als de buitenkant van belang. Bij Fiat houden ze daar rekening mee en dat zie je in alle modellen die ze op de markt brengen. Deze autofabrikant heeft ook geen speficiek model waarmee ze werken. De verschillende modellen die zij op de markt brengen variëren enorm. De Fiat Tempra mag dan lijken op zijn voorganger Fiat Regata en natuurlijk zijn er gelijkenissen met de opvolger Fiat Marea, maar als je het gaat vergelijken met andere modellen die Fiat op de markt heeft gebracht, dan kan je dit nog best wel moeite kosten. Fiat komt graag met vernieuwingen en ook met modellen die weer een andere markt aanspreken. De kwaliteit van deze auto’s is altijd goed, maar op andere gebieden weet je soms niet wat je van deze autofabrikant kunt verwachten!

Een snelle verkoop

Wil jij een Fiat Tempra verkopen? Dan heb je verschillende opties waar je uit kunt kiezen. De keuze die je hierin maakt, hangt af van een aantal factoren waar jij zelf je voorkeur over moet uitspreken. Hoe snel wil jij je auto bijvoorbeeld verkocht hebben en hoeveel geld wil je er voor ontvangen? Maakt het je daarnaast uit aan wie je de auto verkoopt? Dit zijn dingen waar je over na moet denken. Als jouw voorkeur uitgaat naar een zeer snelle verkoop voor een relatief goede prijs, dan zit je bij de Autoinkoopspecialist.nl helemaal op de juiste plaats. Je kunt hier je auto al binnen een dag verkocht hebben en zoals je in de reviews op de website kunt lezen is de prijs die voor je auto geboden wordt lang niet mis.
Copyright © 2020 - Auto Inkoop Specialist®
Alle rechten voorbehouden - The Netherlands