Direct je Ligier verkopen

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod

Voer jouw kenteken in of kies handmatig merk en model.

5000 dealers kunnen een bod doen op jouw Jeep

Ontvang het hoogste bod. Gratis en vrijblijvend

Snel je Ligier verkopen

Rijd je niet langer in je Ligier microcar en wil je je Ligier verkopen? Dat doe je eenvoudig en snel online, via Autoinkoopspecialist. Automerk Ligier heeft een bijzondere geschiedenis. Voorheen maakte Ligier raceauto’s maar tegenwoordig fabriceert Ligier microcars. Deze kleine auto’s halen een maximumsnelheid van 45 km/u en mogen bestuurd worden als je een brommerrijbewijs hebt. Handig voor in steden, want door het compacte formaat parkeert de bestuurder eenvoudig in. Ligier microcars zoals de JS 50 of de Dué en Flex zijn luxe, kleine auto’s die nog steeds erg gewild zijn.

Direct je Ligier verkopen

Verkopen zonder onderhandelen

Hét voordeel van verkopen via Autoinkoopspecialist is dat je niets hoeft te doen, behalve het kenteken van je Ligier doorgeven. Wij zoeken de hoogste bieder en houden contact met geïnteresseerden. Je hoeft dus niet zelf te onderhandelen én je weet zeker dat je de hoogste prijs krijgt. Zo verkoop je je auto snel, veilig en zonder enige moeite.

Neem direct contact op!

Klinkt dit je nou ook wel als muziek in de oren, maar zou je toch eerst nog even van de hoed en de rand willen weten? Wil je niet zomaar je auto verkopen, zonder eerst uitgebreid informatie in te winnen? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op. Onze vriendelijke medewerkers staan je graag te woord!

Veilig en betrouwbaar Ligier verkopen

Stel, je wilt je Ligier verkopen via het internet zonder daar te veel moeite voor te doen. Dan biedt Autoinkoopspecialist de meest eenvoudige manier jouw auto te verkopen. Je uploadt het kenteken van je auto, waarna je Ligier automatisch online komt te staan. De 5000 erkende RDW dealers die zijn aangesloten bij Autoinkoopspecialist zien jou Ligier voorbijkomen en kunnen bieden. Autoinkoopspecialist gaat daarbij actief op zoek naar de beste prijs. Binnen 24 uur ontvang je het bod en bepaal je of je akkoord gaat met het bedrag. Wil je de verkoop sluiten? Pas vanaf dat moment betaal je een bijdrage voor de service van Autoinkoopspecialist. Het is bovendien niet verplicht je auto te verkopen nadat je een bod hebt gekregen. Jij bepaalt zelf en houdt de controle over het gehele proces.

Merken & Modellen
Steden (4000+ steden actief)
Contact
Menu