Direct je Opel verkopen

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod

Voer jouw kenteken in of kies handmatig merk en model.

5000 dealers kunnen een bod doen op jouw auto

Ontvang het hoogste bod. Gratis en vrijblijvend

Opel verkopen

Wil je jouw Opel verkopen? Dan heb je geluk. Het merk Opel is een gangbaar merk, bekend om zijn tweedehands middenklassers. Deze auto′s zijn tweedehands dan ook ontzettend populair. Uitvoeringen die goed verkocht worden zijn onder meer de Corsa, Tigra, Karl, Zafira en zeker de Kadett en Astra. De andere uitvoeringen zoals de kleine stadsauto’s als de Agila, de Adam tot grote MPV’s worden ook allemaal snel verkocht. Het verkopen van je auto kan via onze site extra snel en zonder nare verassingen. Je plaatst je auto snel, gratis en vrijblijvend op onze site en wij doen de rest.

Direct je Opel verkopen

Auto verkopen met AutoInkoopSpecialist.nl

Als je een Opel wilt verkopen via Auto Inkoop Specialist dan heeft dit een aantal voordelen. Zo gaat het verkopen sneller dan via andere kanalen. Bij ons verkoop je je auto al binnen 24 uur! Daarnaast weten onze auto verkoopmakelaars veel van auto’s af. Je krijgt daardoor altijd de beste auto voor de prijs. De taak van een auto verkoopmakelaar is om de verkoop zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen en te onderhalen met de geïnteresseerde dealers. Kortom, wil je je auto snel verkopen, tegen de beste prijs en zonder gedoe? Meld je auto dan gratis en vrijblijvend aan.

Hoe werkt het verkoopproces

Nadat je auto aangemeld is zullen foto′s met een beschrijving online gezet worden. Het voordeel van een Opel is dat occasions moeten voldoen aan strenge kwaliteits- en veiligheidseisen. De Opel staat als een betrouwbare auto bekend. Een aankoopmakelaar kan veel voordelen van de Opel overzichtelijk neergezet zodat je auto tegen een goede prijs verkocht wordt. In een korte tijd wordt achter de schermen een veiling gehouden. Hieraan kunnen ruim 5000 autohandelaren meedoen die bij het RDW zijn aangesloten. De hoogte bieding die uit deze veiling is gekomen sturen we naar je toe. Je kunt zelf kiezen of je dit bod wilt accepteren. Als je akkoord gaat, dan kun je daarna bij een aangesloten autohandelaar je auto inleveren.

Opel logo
Neem vandaag nog contact met ons op

Klinkt dit je nou ook wel als muziek in de oren, maar zou je toch eerst nog even van de hoed en de rand willen weten? Wil je niet zomaar je auto verkopen, zonder eerst uitgebreid informatie in te winnen? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op. Onze vriendelijke medewerkers staan je graag te woord!

Merken & Modellen
Steden (4000+ steden actief)
Contact
Menu