Verkoop je auto binnen 24 uur
Ontvang GRATIS en vrijblijvend een bod
Vrijblijvend aanmelden
1

Voer jouw kenteken in of kies handmatig merk en model.

Wij vinden de hoogste prijs
2

5000 dealers kunnen een bod doen op jouw auto.

Zorgeloos verkocht
3

Ontvang het hoogste bod. Gratis en Vrijblijvend.

Opel verkopen

Je Opel verkopen kan snel en makkelijk online. Schrijf je nooit zomaar ergens in op een auto verkoop website, maar kijk naar de beste manier om je Opel te verkopen. Het zou zonde zijn wanneer je inschrijf geld gaat betalen of advertentie ruimte koopt terwijl dit helemaal niet nodig is. Bij de Auto Inkoop Specialist kun je namelijk geheel vrijblijvend je Opel verkopen. Hier betaal je geen inschrijfgeld en je zit nergens aan vast. Dat lijkt te mooi om waard te zijn, maar dat is het zeker niet! Bij ons ben je aan het juiste adres om zonder enige zorgen je Opel te verkopen. Wil jij je Opel verkopen op een zo makkelijk mogelijke manier? Registreer dan bij on je kenteken. Dat kun je hier doen. Door je inschrijving wordt je auto automatisch aangemeld bij de online veiling. Het maakt niet uit welke Opel je wilt verkopen, alle modellen zijn mogelijk:

  • Opel Astra
  • Opel Corsa
  • Opel Kadett
  • Opel Omega
  • Opel Vectra
  • Opel Zafira

Al deze modellen van Opel kunnen via onze website worden verkocht. De werkwijze is altijd hetzelfde en veel klanten zijn je al voorgegaan. Door de grote hoeveelheid aangesloten autodealers, meer dan 5000, is het mogelijk om altijd snel je auto te verkopen. Het is dus niet zo dat de verkoop op het laatste moment niet doorgaat. Zodra het hoogste bod aan je wordt voorgelegd weet je zeker dat de verkoop gegarandeerd is. Heel fijn natuurlijk wanneer jij snel je Opel wilt verkopen!

Je Opel verkopen via de Auto Inkoop Specialist

Wil jij op een goede manier je Opel verkopen? Doe dit dan via de Auto Inkoop Specialist. Je krijgt hier altijd het hoogst mogelijke bod en je hoeft er weinig voor te doen. Wij helpen waar nodig en zorgen er voor dat je meteen je geld krijgt. Dit kan al aan je gegeven worden tijdens de overdracht van de auto. Je krijgt dan ook meteen een geldige RDW vrijwaring en de wegenbelasting wordt automatisch stopgezet. Door al deze voordelen kies jij toch ook zeker voor de Auto Inkoop Specialist? Registreer snel je kenteken!

Betrouwbaar en veilig

Ervaar bij ons niet alleen het gemak van je Opel verkopen, maar ook de veiligheid. Je hoeft nooit bezorgd te zijn dat je zelf achter een koper aan moet gaan die dan misschien toch niet besluit om tot de verkoop over te gaan. Dat kan heel vervelend zijn en dit wil je natuurlijk voorkomen. Kies dus altijd voor een betrouwbare manier voor het verkopen van je Opel, dan weet je zeker dat je voor een mooi bedrag de auto van de hand doet. Wil je graag wat meer weten over de werkwijze? Dan kun je elke dag tot 21.00 uur contact opnemen. Dit kan door te bellen of een email te sturen en wanneer je onderweg bent is het zelfs mogelijk om via WhatsApp je vraag te stellen!

Volg ons op social media

Opel Inkoop

Copyright © 2017 - Auto Inkoop Specialist®
Alle rechten voorbehouden - The Netherlands