Opel Speedster verkopen - Autoinkoopspecialist
Je Opel Speedster verkopen was nog nooit zo gemakkelijk
Meld je Opel gratis aan, ontvang een bod en verkoop je auto binnen 1 dag
Vrijblijvend aanmelden
1

Voer jouw kenteken in of kies handmatig merk en model.

Wij vinden de hoogste prijs
2

5000 dealers kunnen een bod doen op jouw auto.

Zorgeloos verkocht
3

Ontvang het hoogste bod. Gratis en Vrijblijvend.

Opel Speedster

Uw Opel Speedster verkopen? Welkom bij de Opel Inkoop Specialist. Wilt u uw Opel Speedster verkopen binnen één dag? Wij zijn gespecialiseerd in hulp bieden met de verkoop van uw Opel Speedster. Al sinds 1998 zijn wij actief op de Nederlandse markt. Vele mensen hebben wij inmiddels geholpen bij de verkoop van hun Opel Speedster.  Als u uw Opel Speedster wilt verkopen, wat is er dan belangrijk? Ons doel is dat de verkoop van uw auto een zorgeloze ervaring wordt. Wij garanderen een RDW-vrijwaring en direct geld. U hoeft uw Opel Speedster niet zelf meer te adverteren, met alle mogelijke ongemakken van dien. Binnen een half uur kan alles al geregeld zijn en wordt u naar wens naar het station gebracht door onze vaste taxiservice. Ons bedrijf hanteert een eenvoudig drie-stappen-plan:
  1. Meld bijvoorbeeld uw Opel Speedster aan door uw kenteken in te vullen.
  2. Wij melden uw auto aan bij meer dan 5000 gerenommeerde merkdealers en erkende autobedrijven die een bieding doen.
  3. Wanneer u ervoor kiest om akkoord te gaan met het hoogste bod kan de levering van bijvoorbeeld uw Opel Speedster plaatsvinden.
Wat kan u allemaal aanbieden: Wij hebben interesse in alle soorten voertuigen. Ongeacht het type, merk of zelfs de staat van uw voertuig. Bedrijfswagens, Caravans, campers, taxi’s, bussen, lesauto’s, en of motors kan u bij ons aanbieden. Heeft het voertuig schade, een defect of geen APK? Voor ons is dat geen probleem, ook nu kan u bij Opelinkoopspecialist.nl terecht. Het voertuig wordt getaxeerd op basis van uw voertuiggegevens, zodat het verkopen van uw voertuig gegarandeerd is. Volg ons eenvoudige drie-stappen-plan en uw voertuig wordt direct aangeboden bij meer dan vijfduizend erkende bedrijven waaronder tal van Opel dealers en specialisten. Binnen 24 uur ontvangt u (vrijblijvend) het hoogste bod voor uw voertuig. Wilt u uw buitenlandse auto willen verkopen dan kunnen wij daar ook in assisteren. Samen met onze erkende automakelaars kunnen wij u helpen met een zorgeloze verkoop van uw auto. Ervaar zelf het gemak, veiligheid en de snelle afhandeling van Opelinkoopspecialist.nl

Informatie over Opel Speedster

Van 2000 tot 2005 werd de Opel Speedster gebouwd, die veel lijkt op de Engelse Lotus Elise. Zijn opvolger, de Opel GT werd in 2006 gepresenteerd. Eigenschappen van de Speedster zijn z'n geringe hoogte, iets meer als een meter en zijn turbomotor met een acceleratie van 0 naar 100 in maar 4,9 seconden en een topsnelheid van 243 km/h, De 2 liter turbomotor met een power van 200 pk en werd in 2003 ingevoerd en verdrong zijn voorganger compleet. Opel presenteerde in 2002 een grotere, met diesel aangedreven Eco Speedster die met een 1,3 liter motor een top had van 250 km/h. De productie werd na 7.000 gebouwde exemplaren beëindigd.
Copyright © 2020 - Auto Inkoop Specialist®
Alle rechten voorbehouden - The Netherlands