Opel Zafira verkopen - Autoinkoopspecialist
Je Opel Zafira verkopen was nog nooit zo gemakkelijk
Meld je Opel gratis aan, ontvang een bod en verkoop je auto binnen 1 dag
Vrijblijvend aanmelden
1

Voer jouw kenteken in of kies handmatig merk en model.

Wij vinden de hoogste prijs
2

5000 dealers kunnen een bod doen op jouw auto.

Zorgeloos verkocht
3

Ontvang het hoogste bod. Gratis en Vrijblijvend.

Opel Zafira

De Opel Zafira bekend onder verschillende namen

De Opel Zafira is een Multiple Purpose Vehicle van Opel, het dochterbedrijf van General Motors, die ook onder veel andere namen te boek staat, namelijk Vauxhall Zafira, Chevrolet Nabira, Chevrolet Zafira, Holden Zafira en Subaru Traviq. De vele namen zijn makkelijk te verklaren doordat de Opel Zafira in een heleboel landen verkocht wordt. Daarnaast zijn er inmiddels drie verschillende versies van de Opel Zafira op de markt geïntroduceerd. In 1999 was dit de Opel Zafira A. Deze werd tot 2005 geproduceerd. Daarna werd er overgegaan op de Opel Zafira B, die tot 2014 gemaakt werd. Vanaf 2011 kwam daar de Opel Zafira C bij die nog steeds geproduceerd en verkocht wordt. Iedere versie van dit model heeft zo zijn eigen kenmerken en met iedere nieuw model werden er weer andere verbeteringen doorgevoerd. De Opel Zafira C is bijvoorbeeld veel krachtiger en comfortabeler dan de voorgaande versies. Toch wel een erg prettige toevoeging voor een auto. Veel mensen zetten kracht en comfort boven aan de lijst van eisen die ze aan hun auto stellen.  

Jouw Opel Zafira verkopen via onze website

Heb jij een van de versies van de Opel Zafira voor de deur staan en ben je erover na aan het denken om deze te verkopen? Doe dit dan via deze website. Wij doen het meeste werk voor je. Het enige wat we van jou vragen is het aanmelden van de Opel Zafira. Wat je hiervoor nodig hebt is het kenteken van de auto en een aantal specificaties, waaronder de stand op de kilometerteller. Als je alle gegevens bij de hand hebt, duurt het slechts enkele minuten om de aanmelding te voltooien. Door je auto bij ons aan te melden krijg je toegang tot ons bestand van meer dan 5000 erkende autodealers. Zij krijgen allemaal jouw auto aangeboden en hier kunnen ze een bod op uitbrengen. Een dag na je aanmelding krijg jij van ons een e-mail met hierin het hoogste bod dat is uitgebracht op jouw auto. Dit bod is vrijblijvend en het is dus aan jou of je hier akkoord mee gaat. We geven je 48 uur om hierover te beslissen.  

Snel van jouw Opel Zafira af

Er zijn maar weinig mensen die het prettig vinden om veel tijd te steken in het verkopen van hun auto. Kies er daarom voor om dit snel te doen via onze website. Heb je ergens vragen over? Bijvoorbeeld hoe het allemaal precies in zijn werk gaat of wil je weten hoe andere mensen onze service ervaren hebben? Dan kun je hiervoor terecht op onze website. Kijk bij “FAQ” of “Reviews” voor meer informatie. Heb je toch nog vragen? Dan kun je natuurlijk contact opnemen met onze klantenservice. Zij geven je graag meer informatie over hoe alles in elkaar zit en wat er precies van je verwacht wordt. Neem vandaag nog contact met ons op!

Opel Zafira verkopen
Copyright © 2020 - Auto Inkoop Specialist®
Alle rechten voorbehouden - The Netherlands