Renault Clio verkopen - Autoinkoopspecialist
Je Renault Clio verkopen was nog nooit zo gemakkelijk
Meld je Renault gratis aan, ontvang een bod en verkoop je auto binnen 1 dag
Vrijblijvend aanmelden
1

Voer jouw kenteken in of kies handmatig merk en model.

Wij vinden de hoogste prijs
2

5000 dealers kunnen een bod doen op jouw auto.

Zorgeloos verkocht
3

Ontvang het hoogste bod. Gratis en Vrijblijvend.

Renault Clio

De compacte Renault Clio

De Renault Clio uit de compacte klasse is een wagen die goed te vergelijken met de Fiat Punto en de Volkswagen Polo. Ook meerdere modellen van autofabrikant Peugeot worden regelmatig met de Renault Clio vergeleken. De Renault Clio werd in 1990 voor het eerst op de automarkt geïntroduceerd en wordt nog steeds geproduceerd. De huidige versie die geproduceerd wordt, draagt de naam Renault Clio IV. Deze is sinds 2012 in de maak. De Renault Clio won tweemaal de titel “Auto van het Jaar”. Zowel in 1991 toen de auto dus net op de markt was gebracht en nogmaals in 2012 na de introductie van de laatste versie van deze auto. De voorganger van deze wagen was de Renault 5. Met iedere nieuwe versie die geïntroduceerd wordt, komen er weer veranderingen mee. Ook qua uiterlijk is het model behoorlijk wat veranderd en gaat daarmee dus helemaal met de tijd mee. Het is een moderne auto die door veel mensen gebruikt wordt. Het is een prettige auto om in te rijden en is ideaal in de stad.  

Het verkopen van de Renault Clio

Ben jij van plan om jouw Renault Clio te verkopen? Dan helpen we je graag verder op deze website. Als jij met gemak en zorgeloos van je auto af wilt, dan meld je deze vandaag nog aan op deze website. Wij van de Autoinkoopspecialist.nl hebben een ideaal systeem bedacht om jouw auto in drie eenvoudige stappen te verkopen. De eerste stap is het aanmelden van jouw Renault Clio op deze website. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is het kenteken van de auto. Als je die niet bij de hand hebt, kun je ook handmatig het merk en model invoeren. Je zult de specificaties van de wagen ook nodig hebben bij het aanmelden. Deze vul je ook in. Als laatste laat je je telefoonnummer en e-mailadres achter. Binnen 24 uur krijg je van ons een e-mail met hierin het hoogste bod dat is uitgebracht op jouw Renault Clio. Jij hebt nu 48 uur om te bepalen of je het bod acceptabel vindt of niet. Als dat niet het geval is, dan kun je het bod weigeren en via een andere manier jouw wagen verkopen. Ben jij, net als veel mensen die je zijn voorgegaan, juist wel erg tevreden over het bod? Dan ga je ermee akkoord en maak je een afspraak met de dealer om de verkoop af te ronden.  

Neem contact met ons op

Onze service is makkelijk en gratis. Mocht je toch nog ergens vragen over hebben, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers staan je graag te woord om eventuele onduidelijkheden uit de wereld te helpen. We kunnen je uiteraard ook helpen bij het aanmelden van je auto. Wil je graag weten hoe andere klanten de service ervaren? Kijk dan bij de reviews op de website. Het enige wat je dan nog moet doen is het aanmelden van jouw Renault Clio.

Renault Clio verkopen Renault Clio verkocht
Copyright © 2020 - Auto Inkoop Specialist®
Alle rechten voorbehouden - The Netherlands