Renault Fluence verkopen - Autoinkoopspecialist
Je Renault Fluence verkopen was nog nooit zo gemakkelijk
Meld je Renault gratis aan, ontvang een bod en verkoop je auto binnen 1 dag
Vrijblijvend aanmelden
1

Voer jouw kenteken in of kies handmatig merk en model.

Wij vinden de hoogste prijs
2

5000 dealers kunnen een bod doen op jouw auto.

Zorgeloos verkocht
3

Ontvang het hoogste bod. Gratis en Vrijblijvend.

Renault Fluence

  Uw Renault Fluence verkopen? Welkom bij Renault Inkoop Specialist. U wilt uw Renault Fluence verkopen? Wij zijn gespecialiseerd om u te assisteren om veilig en snel uw Renault Fluence te verkopen zonder zorgen. Wij zijn al sinds 1998 actief op de Nederlandse markt met het assisteren met de verkoop van de Renault Fluence. Kan ook u wat hulp gebruiken met de verkoop van uw " Renault Fluence "? Onze werkwijze: Wat is er belangrijk als u uw Renault Fluence wilt verkopen? Ons streven is dat de verkoop van uw auto een zorgeloze ervaring wordt. Wij garanderen direct geld en een RDW-vrijwaring. Wanneer de auto geleverd wordt kunnen onze Renault dealers en specialisten op locatie alles direct regelen. U hoeft zelf niet uw Renault Fluence te adverteren met alle gevolgen van dien. Binnen een half uur is alles geregeld en wordt u naar wens naar het station gebracht door onze vaste taxiservice. Wij hanteren een eenvoudig drie stappen plan:
  1. Meld bijvoorbeeld uw Renault Fluence aan door uw kenteken in te vullen.
  2. Wij melden uw auto aan bij meer dan 5000 gerenommeerde merkdealers en erkende autobedrijven die een bieding doen.
  3. Wanneer u ervoor kiest om akkoord te gaan met het hoogste bod kan de levering van bijvoorbeeld uw Renault Fluence plaatsvinden.
Wij hebben interesse in alle soorten voertuigen. Ongeacht het type, merk of zelfs de staat van uw voertuig. Bedrijfswagens, Caravans, campers, taxi’s, bussen, lesauto’s, en of motor’s kan u bij ons aanbieden. Heeft het voertuig schade, een defect of geen APK? Voor ons is dat geen probleem, ook nu kan u bij Renault Inkoop Specialist terecht.   Uw auto wordt getaxeerd op basis van uw autogegevens, zodat de verkoop gegarandeerd is. Als u ons eenvoudige 3-stappenplan heeft gevolgd wordt uw auto direct aangeboden bij meer dan 5000 erkende bedrijven waaronder meerdere Renault dealers en specialisten. U ontvangt vrijblijvend, binnen 24 uur het hoogste bod voor uw auto. Wilt u uw buitenlandse auto verkopen? Ook hier kan Renault Inkoop Specialist u mee helpen. Samen met onze erkende automakelaars kunnen wij u helpen met een zorgeloze verkoop van uw auto. Ervaar het gemak, veiligheid en snelle afhandeling van Renault Inkoop Specialist

Informatie over Renault Fluence.

In 2010 introduceert Renault de sedan Fluence. Toen de Franse autofabrikant Renault midden jaren ’90 zijn keuze aan modellen moderner maakte en in plaats van de oude cijfercodes een nieuwe naamgeving introduceerde, werden in de kleinere middenklasse de eerste sedans en coupés onder de naam Renault Mégane uitgebracht. vanaf die tijd groeide deze serie Mégane uit tot één van de grootste series van Renault. De Renault Fluence was had zijn plaats op een platform met Nissan en Renault. De afmetingen van de Renault Fluence waren duidelijk boven gemiddeld in zijn klasse. Hij had een lengte van 4,62 meter en een breedte van 1,80 meter. Het vierdeurs model Renault Fluence was leverbaar met twee benzine- en twee dieselmotoren. De basis benzineversie van de sedan die in Turkije gemaakt werd had een cilinderinhoud van 1,6 liter en een vermogen van 81 kW. De topmotor had een cilinderinhoud van 2,0 liter en een prestatievermogen van 103 kW. De diesels hadden een vermogen van 66 kW c.q. 78 kW.
Copyright © 2020 - Auto Inkoop Specialist®
Alle rechten voorbehouden - The Netherlands