Verkoop je auto binnen 24 uur
Ontvang GRATIS en vrijblijvend een bod
Vrijblijvend aanmelden
1

Voer jouw kenteken in of kies handmatig merk en model.

Wij vinden de hoogste prijs
2

5000 dealers kunnen een bod doen op jouw auto.

Zorgeloos verkocht
3

Ontvang het hoogste bod. Gratis en Vrijblijvend.

Schadeauto

Je pogingen tot nu toe om van jouw auto af te komen zijn niet effectief. Via verschillende wegen heb je al geprobeerd om jouw auto te verkopen maar toch lijkt iedereen af te knappen op het feit dat het een schadeauto betreft. Laten we eerlijk zijn, een schadeauto verkopen aan consumenten is meestal een lastige opgave. Vandaar dat AutoInkoopSpecialist.nl er is om je te helpen om alsnog jouw schadeauto te verkopen!

Uiteraard is schade een ruim begrip. Echter kan je voor alle schades bij ons terecht. Dit mag het welbekende krasje op de bumper zijn, maar ook wanneer jouw auto bijvoorbeeld schade aan het chassis heeft.

Wanneer jij je auto aan ons kenbaar hebt gemaakt, zullen onze erkende autobedrijven, merkdealers en schade herstel bedrijven bieden op jouw auto. Veel van deze schadebedrijven zijn BOVAG en/of FOCWA gecertificeerd. In de praktijk zie je dat ook een schadeauto meer oplevert dan wanneer je hem bijvoorbeeld op een tweedehands site zou aanbieden! Dit heeft alles te maken met het feit dat een schadeauto voor een erkend autobedrijf of een merkdealer wel potentie heeft. Zij kunnen namelijk de schadeauto waar nodig repareren of restaureren, een heuse win-win situatie dus! Je hoeft dus helemaal niet de hoop op te geven wanneer je je schadeauto wilt verkopen, er zijn namelijk genoeg partijen die hem via de AutoInkoopSpecialist.nl graag van je willen overnemen. Zij zullen jou gegarandeerd het hoogste bod geven voor je auto, ongeacht zijn conditie.

U heeft een schadeauto, hoe nu verder

Wat vervelend, je hebt een ongeluk gehad met jouw auto. Het gebeurt iedereen wel eens. Het is tijd om de verzekering te bellen om te kijken wat ze voor jou kunnen betekenen. Het verhaal kan twee kanten op. De verzekeraar kiest ervoor om de getaxeerde schade uit te betalen. Je kan er nu voor kiezen om de schade te laten herstellen. Je kunt er ook voor kiezen om het uitbetaalde bedrag te behouden en de schadeauto te verkopen. Je kiest voor AutoInkoopSpecialist.nl, waar jij ook je schadeauto zorgeloos kan verkopen, met gegarandeerd het hoogste bod! De andere kant van het verhaal is dat de verzekeraar besluit om de getaxeerde schade niet uit te betalen. In dit geval zit je dus met een schadeauto, waar je natuurlijk helemaal niet op zit te wachten. Ook nu kan je kiezen om uw auto te verkopen aan de Auto Inkoop Specialist.

Volg ons op social media

Copyright © 2020 - Auto Inkoop Specialist®
Alle rechten voorbehouden - The Netherlands