Verkoop je auto binnen 24 uur
Ontvang GRATIS en vrijblijvend een bod
Vrijblijvend aanmelden
1

Voer jouw kenteken in of kies handmatig merk en model.

Wij vinden de hoogste prijs
2

5000 dealers kunnen een bod doen op jouw auto.

Zorgeloos verkocht
3

Ontvang het hoogste bod. Gratis en Vrijblijvend.

Seat verkopen

Jouw SEAT verkopen binnen 24 uur?

Wat jouw reden ook is, het is belangrijk dat je een goed bedrijf vindt die jouw Seat kan verkopen. Bij de Auto Inkoop Specialist ben je aan het juiste adres wanneer je graag je Seat wilt verkopen. Wij helpen al sinds 1998 met de verkoop van Seats. Elk model kan door ons worden verkocht:

  • Seat Ibiza
  • Seat Leon
  • Seat Altea
  • Seat Arosa

Om de verkoop in gang te zetten hoef je alleen je kenteken door te geven via de website, wij zorgen voor een goede controle van je auto en de plaatsing op de online veiling. Door snel te werken is het mogelijk dat alle aangesloten RDW erkende autobedrijven jouw Seat meteen kunnen zien en er op kunnen bieden. Zij krijgen altijd 24 uur de tijd om een bod uit te brengen en het hoogste bod dat na deze periode gegeven is, wordt door ons geselecteerd. Wij geven dit aan je door, door je per email op de hoogte te stellen. Je kunt dan zelf bepalen of je het aanbod wilt aannemen of toch liever verder wilt kijken. Omdat er bij ons 5000 autodealers zijn aangesloten gaat het lastig worden om ergens anders een hoger bod te vinden. Wij raden je dus altijd aan om het bod dat je via de Auto Inkoop Specialist hebt gekregen aan te nemen.

Lees ook wat anderen er van vonden om hun Seat te verkopen

Wil je graag je Seat verkopen, maar vind je het beter om eerst de reacties van anderen te lezen? Dan is dat geen enkel probleem. Je kunt bij ons gemakkelijk en snel door de reviews heengaan om zo een goed beeld te krijgen van onze service. We hebben al veel tevreden klanten geholpen!

Meld je auto aan ongeacht de staat

Heb jij een hele nieuwe Seat waar je amper in gereden hebt? Dan kun je deze natuurlijk goed verkopen. Maar ook wanneer je jouw Seat wilt verkopen die in mindere staat is of zelfs een Seat die helemaal is afgeschreven, kan door ons worden verkocht. Wij maken geen onderscheid in het jaartal, de optische of technische staat of het aantal kilometers dat je er mee gereden hebt. Bij ons kun je altijd terecht voor het gemakkelijk verkopen van je auto!


Seat Altea verkopen Seat Ibiza verkocht Seat Leon verkopen

Volg ons op social media

Seat Inkoop

Copyright © 2020 - Auto Inkoop Specialist®
Alle rechten voorbehouden - The Netherlands