Verkoop je auto binnen 24 uur
Ontvang GRATIS en vrijblijvend een bod
Vrijblijvend aanmelden
1

Voer jouw kenteken in of kies handmatig merk en model.

Wij vinden de hoogste prijs
2

5000 dealers kunnen een bod doen op jouw auto.

Zorgeloos verkocht
3

Ontvang het hoogste bod. Gratis en Vrijblijvend.

Sloopauto verkopen

Staat er bij jou thuis nog een auto die klaar is voor de sloop? Je kan er natuurlijk voor kiezen om hem op te laten halen door een autodemontage bedrijf of autosloperij in plaats van de sloopauto verkopen. Hier krijg je vanzelfsprekend weinig geld voor terug. Gelukkig is er een betere en gemakkelijkere manier om van jouw sloopauto af te komen. Bij AutoInkoopSpecialist.nl kan jij gratis en geheel vrijblijvend jouw auto kenbaar maken aan meer dan 5000 merkdealers en erkende autobedrijven. Deze aangesloten partners van AutoInkoopSpecialist.nl zullen gegarandeerd en geheel gratis een bieding op jouw sloopauto uitbrengen. Wanneer je ervoor kiest om akkoord te gaan met het hoogste bod kan je de sloopauto alsnog verkopen aan een erkend auto inkoop bedrijf! Dat klinkt hoogst waarschijnlijk beter dan jouw sloopauto gewoonweg afschrijven!

Online sloopauto verkopen

Je kan bij AutoInkoopSpecialist.nl elk merk en type sloopauto verkopen. Elke stap in ons eenvoudige drie stappenplan is geheel gratis en vrijblijvend.

  1. Vul hier jouw kenteken in
  2. Meer dan 5000 van onze merkdealers en erkende autobedrijven doen vrijblijvend een bod op jouw auto via een afgesloten online autoveiling
  3. Wanneer jij akkoord gaat met het hoogste bod van één van de erkende en gecertificeerde auto opkopers, kan de afronding en de levering plaatsvinden

Het maakt dus niet uit in welke staat de auto is, of welk merk en type het is. Bij AutoInkoopSpecialist.nl kan je elke auto aanbieden en je krijgt dus altijd gegarandeerd en geheel gratis het hoogste bod. AutoInkoopSpecialist.nl staat garant voor een snelle en discrete afhandeling bij de daadwerkelijke verkoop van jouw sloopauto. Je krijgt bij afronding direct contant geld of naar wens per bank (altijd door middel van een spoedoverboeking), zo kan je dus jouw sloopauto verkopen binnen 24 uur!

Meld jouw auto nu aan en ontvang vrijblijvend en geheel gratis het hoogste bod!

Volg ons op social media

Copyright © 2020 - Auto Inkoop Specialist®
Alle rechten voorbehouden - The Netherlands