Tesla komt met pick-uptruck

Dat Tesla niet bang is om met opmerkelijke auto’s te komen heeft het bedrijf tot nu toe geen windeieren gelegd. De Tesla elektrische auto’s zijn nog altijd behoorlijk populair. Niet voor niks is het best verkochte model in Nederland van deze Amerikaanse autobouwer. Op het gebied van elektrische auto’s staat Tesla aan de absolute top, niet alleen qua vermogen en prestaties maar ook door de mooie vormgeving van bijvoorbeeld de Model 3 en Model X. Over de nieuwste auto van Tesla zijn de meningen echter niet eenduidig. De zogenoemde Cybertruck is behoorlijk hoekig en heeft een soort retro-uitstraling die zeker niet bij iedereen in de smaak valt. De auto is heel erg opvallend en enorm groot. Door de vormgeving oogt deze elektrisch pick-uptruck bovendien erg lomp en log, iets wat door de krachtige elektrische motoren overigens zeker niet zo is. De auto is in totaal 5,88 meter lang en iets meer dan twee meter breed. Doordat er ook voorin drie zitplekken zijn kunnen er zes mensen meerijden. Natuurlijk ontbreekt een grote laadbak niet om bijvoorbeeld bouwmaterialen in te vervoeren. De auto zou kogelvrij moeten worden. Hoewel de deuren een knal van een sloophamer konden weerstaan ging een metalen bal met gemak door de eerste lagen van het raam heen. Dit zorgde er naar verluid voor dat de oprichter van Tesla, Elon Musk, behoorlijk wat miljoenen persoonlijk vermogen is verloren.

Nieuwe modellen nog niet verkrijgbaar

Tesla werkt volgens een afwijkend systeem als het om de nieuwe modellen gaat. Ze doen een uitgebreide presentatie waarbij alle belangrijke media en online influencers aanwezig zijn. Daarna volgt de mogelijkheid om bestellingen te plaatsen en pas na een jaar of langer gaat de auto daadwerkelijk in productie. Eerder dit jaar werd bijvoorbeeld de Model Y gepresenteerd. Hiervoor zijn veel bestellingen binnengekomen, maar de auto gaat pas komende zomer in productie. Wanneer deze auto ‘normaal’ verkrijgbaar gaat zijn is nog maar de vraag. Bij de Model 3 waren er bijvoorbeeld sterke vertragingen in het productieproces. Naast de Cybertruck van Tesla komt er ook nog een Tesla Roadster. Dit gaat een echte sportwagen worden met een acceleratie die waarschijnlijk tussen de twee en drie seconden van nul naar 100 km/h gaat.

Overstappen naar elektrisch rijden?

Wilt u uw huidige auto verkopen omdat u bijvoorbeeld over gaat stappen op elektrisch rijden? In dat geval, en bij alle andere redenen, is het erg eenvoudig om de huidige auto via Autoinkoopspecialist.nl te verkopen. Iedereen ontvangt binnen 24 uur het hoogste bod. Bij akkoord is de verkoop snel rond! Andere voordelen:

  • Gratis en vrijblijvende service
  • Beste bod ontvangen via online veiling
  • Alle modellen en merken welkom

 

Deel dit bericht

[ssbl]

Volg ons op social media

Copyright © 2020 - Auto Inkoop Specialist®
Alle rechten voorbehouden - The Netherlands