Volvo C30 verkopen

Volvo C30 verkopen binnen 1 dag

Wilt u zorgeloos uw Volvo C30 verkopen? Welkom bij Auto Inkoop Specialist. Uw Volvo C30 verkopen kan al binnen 24 uur!
De voordelen van Auto Inkoop Specialist:

  • Zorgeloos uw Volvo C30 verkopen.
  • Een RDW-vrijwaring en direct geld, gegarandeerd.
  • Niet meer zelf de auto adverteren.
  • Binnen een half uur alles geregeld.
  • Ons makkelijke drie stappen plan:

3-stappenplan

  1. Voer op onze homepage uw kenteken in.
  2. Uw auto wordt direct aangemeld bij meer dan 5000 autobedrijven die een bieding doen.
  3. Wanneer u akkoord gaat met het hoogste bod kan uw Volvo C30 verkoop plaatsvinden.

Auto Inkoop Specialist is geïnteresseerd in alle soorten auto’s/voertuigen. Zo kunt u via ons uw auto verkopen, ongeacht het merk, type en staat. Tevens kunt u bij ons o.a. terecht voor de verkoop van uw bedrijfswagen, caravan, camper, taxi, bus, lesauto, vrachtwagen en/of motor. Schade? Een defect? Geen APK? Bij Auto Inkoop Specialist is dat geen probleem. Ook met kleine gebreken aan uw auto/voertuig kan u bij Auto Inkoop Specialist terecht als dit het geval is. Uw auto/voertuig wordt getaxeerd op basis van uw voertuiggegevens, zodat het verkopen van uw voertuig gegarandeerd is. Als u ons makkelijke drie stappen plan heeft gevolgd dan wordt uw auto/voertuig direct aangeboden bij meer dan 5000 erkende bedrijven waaronder tal van Volvo dealers en specialisten. Binnen 24 uur ontvangt u vrijblijvend het hoogste bod voor uw voertuig. Tevens kan u ook geholpen worden met de verkoop van een buitenlandse auto. Samen met onze erkende automakelaars kunnen wij u helpen met een zorgeloze verkoop van uw buitenlandse auto.

Ervaar de comfort, gemak en de snelle veilige afhandeling van Auto Inkoop Specialist

Informatie over Volvo C30

In 2006 wordt de Volvo C30 als nieuw type geïntroduceerd. Vanaf 1975, na de overname van de Nederlandse fabrikant DAF, breidde de Zweedse autofabrikant Volvo zijn modelselectie uit met kleinere en compacte wagens. Maar toch werd Volvo nog steeds gezien als specialisten op het gebied van grotere auto’s en combi’s met een hoge veiligheid. Ook de types van de in 1976 gepresenteerde Volvo 300 serie wijzigde daar in eerste instantie vrij weinig aan. Pas met de 10 jaar later geproduceerde 400 serie lukte het Volvo om met kleinere sedans een plaats in de kleinere middenklasse te winnen. Hiermee werd ook het fundament gelegd voor de Volvo S40 en Volvo V40 die sinds midden jaren 90 als sedans en combi’s geleverd werden.

Volvo C30 2006 – 2013
Carrosserie Coupe
Type motor Benzine 1.6 – 1.8 – 2.0 – 2.4 -
Type motor Diesel 1.6 – 2.0
Uitvoering Advantage, Kinetic, Momentum, Summum, T5, Sport, Drive, Start/Stop, R-Edition, Business, Edition, D2, D3, D4, D5
Foto Volvo C30 verkopen

Volg ons op social media

VOLVO VERKOPEN

Copyright © 2020 - Auto Inkoop Specialist®
Alle rechten voorbehouden - The Netherlands