Volvo S80 verkopen

Volvo S80 verkopen binnen 1 dag

U wilt uw Volvo S80 verkopen. Welkom bij Auto Inkoop Specialist. Zorgeloos uw Volvo S80 verkopen kan al binnen 24 uur. Wij zijn er in gespecialiseerd om u te assisteren om snel, veilig en zonder zorgen bijvoorbeeld uw Volvo S80 te verkopen. Sinds 1998 zijn wij actief op de Nederlandse markt met het assisteren bij de verkoop van Volvo-occasions.  Als u uw Volvo S80 wilt verkopen, wat is er dan belangrijk? Ons streven is dat de verkoop van uw auto een zorgeloze ervaring wordt. Wij garanderen een RDW-vrijwaring en direct geld. Onze dealers op locatie regelen alles direct zodra de auto geleverd is. U hoeft uw Volvo S80 niet zelf te adverteren, met alle mogelijke ongemakken van dien. Binnen een half uur wordt alles geregeld en wordt u naar wens naar het station gebracht door onze vaste taxiservice.

3-stappenplan

Wij hanteren een eenvoudig drie stappen plan:

 1. Meld bijvoorbeeld uw Volvo S80 aan door uw kenteken in te vullen.
 2. Wij melden uw auto aan bij meer dan 5000 gerenommeerde merkdealers en erkende autobedrijven die een bieding doen.
 3. Wanneer u ervoor kiest om akkoord te gaan met het hoogste bod kan de levering van bijvoorbeeld uw Volvo S80 plaatsvinden.

Ons bedrijf is geïnteresseerd in alle soorten voertuigen. Zo kunt u via ons uw auto verkopen, ongeacht het merk, type en staat. Ook kunt u bij ons o.a. terecht voor de verkoop van uw:

 • Bedrijfswagen
 • Caravan
 • Camper
 • Taxi
 • Bus
 • Lesauto
 • Vrachtwagen
 • Motor

Ook bij schade, een defect of geen APK? Geen probleem. Bij Auto Inkoop Specialist kunt u ook terecht als dit het geval is. Uw auto wordt getaxeerd op basis van uw autogegevens, zodat het verkopen van uw auto gegarandeerd is. Als u ons eenvoudige drie stappen plan heeft gevolgd dan wordt uw auto direct aangeboden bij meer dan 5000 erkende autobedrijven waaronder tal van Volvo dealers en specialisten. Binnen 24 uur ontvangt u vrijblijvend het hoogste bod voor uw auto. Wilt u uw buitenlandse auto verkopen? Dan kunt u daar ook mee geholpen worden. Samen met onze erkende automakelaars kunnen wij u helpen met een zorgeloze verkoop van uw auto.
Ervaar zelf het gemak, de veiligheid en de snelle afhandeling van Auto Inkoop Specialist

Informatie over de Volvo S80:

De eerste wagens van de Volvo S80 werd gebouwd vanaf 1998, de tweede generatie werd begin 2006 voorgesteld tijdens de autosalon van Genève. De luxe sedan is de opvolger van het laatst geproduceerde 900-serie van Volvo. De S80 heeft een vermogen van 140 tot 272 pk, waarbij de benzinemodellen zowel met 5- als met 6-cilinder motor en naar keuze met als zonder turbo leverbaar zijn, maar de dieselvarianten zijn alleen leverbaar met 5-cilinderaandrijving. De selectie wordt uitgebreid met een milieuvriendelijke Bi-Fuel versie die op zowel aardgas als benzine kan rijden. De S80 is leverbaar in de uitvoeringen Kinetic, Momentum, Summum en Executive.

Volvo S60 1998 – heden
Carrosserie Sedan
Type motor Benzine 2.0 – 2.4 – 2.5 – 2.9 – 3.2
Type motor Diesel 2.0 – 2.4
Uitvoering Comfort-Line, Luxury-Line, Exclusive-Line, Dynamic-Line, Europa, Sports-Line, T4, TD, Business, Elegance, Sports, Bi-Fuel, Polar, Nordic, Prestige, Edition II, II, Momentum, Elan, Elite, AWD, Advantage, Limited, R-Design, Pro, Drive, Start/Stop, CNG, Drivers, LPG, T3, T6, Graphite, Sapphire, FT
Foto volvo s80 verkopen

Volg ons op social media

VOLVO VERKOPEN

Copyright © 2020 - Auto Inkoop Specialist®
Alle rechten voorbehouden - The Netherlands